Cistelles

Cistella primavera

Cistella  Primavera

Aquesta cistella de sabons variats, és molt semblant a les altres amb una convinació diferent de sabons i amb el detall de l’acabat de l’embolicat més florit. Com sempre amb moltes ganes de que arribi la primavera. És un encàrreg que em va fer una bona amiga per la seva mare, segons em diu li ha agradat molt, ara només queda que els provi .

 

Cistella regal amb sabons variats

Cistella Sabons variatsCistella de sabons vairats: sabó de llorer (molt hidratant), de taronja i canyella (hidratant i perfumant), de calèndula (ideal per a pells delicades), de rosa mosqueta (sabó facial hidratant i regenerador) i de coco i xocolata (exòtic i hidratant).

Cistella regal de sabons variats

Cistella regal de sabons variats

Sabó rosa (facial), sabó de coco i xocolata (sabó de fantasía), sabó de cafè (sabó de mans), sabó de frambuesa (de mans molt aromàtic), sabó de caléndula (facial ideal acné).

Cistella Sabons variats

Cistella regal sabons variatsSabó de calèndula (pells delicades), sabó de canyella i taronja (molt hidratant), sabó de coco i xocolata (sabó de fantasia), sabó de frambuesa (molt perfumat), sabó de rosa mosqueta (molt bon sabó facial).

Cistella tres SabonsSabó de calènduala (sabó facial i corporal pells delicades), sabó rosa (facial molt hidratant), sabó de avena (sabó facial, exfoliant, ideal acné).