Benvinguts

 

sabó de llimona, lavanda i eucaliptus.

sabó de llimona, lavanda i eucaliptus.

La Sabonera Artesana

Neix a la ciutat de Lleida amb ganes de conviure amb la natura, d’aprofitar els recursos pròxims que en ella trobem, coneixe’ls i beneficiar-nos de manera ecològica i sostenible.

Els sabons i cosmètica natural és el resultat d’aquests coneixaments que cada dia vaig adquirint i per un profund amor i respecte per la nostra natura.

Tots els sabons que trobareu en aquesta web, són  sabons  facials i corporals a l’hora, elaborats amb productes de primera qualitat bio i fets artesanalment és per això que no n’hi ha dos d’iguals.

Els sabons artesans tenen la propietat de no ser tant espumosos, si els comparem amb els que podem trobar fets de manera industrial. Tot i això l’escuma pot variar en funció del tipus de sabó, és a dir,  en la convinació dels olis pot ser més o menys abundant. Els olis essencials són els que ens proporcionen el perfum i un seguit de beneficis per la nostra epidermis. El reusultat final de totes aquestes convinacions , ens dónen un sabó artesà que pot ser molt diferent tant en textura, olor, color  i sobretot amb propietats beneficioses per la nostra pell.

Si us decidiu a probar-los recordeu que tindreu a les vostres mans un producte totalment artesanal elaborat amb molta estima.

Magda Farré, La Sabonera Artesana